Xfair

Bécs, Marx Halle, 2015. április 15–17.

Ausztria megcsinálta a saját professzionális szakmai kiállítását és konferenciáját, a klasszikus és digitális nyomdaipar, a cross media publishing, a reklámtechnika és a csomagolásdesign területén. Az április 15–17-i kiállítás helyszíne is egyedülálló, a Bécs III. kerületében található Marx Halle. Az újonnan kialakított, 6000 m²-es területen 70 kiállító vesz részt.


A Heidelberg, a KBA, a Müller Martini és a Ferag a klasszikus nyomdaipar vezető technológiai fejlesztői. Mindannyian nagy kiállítási területen működő berendezéseket vonultatnak fel. A Müller Martini például a Hunkeler Innovationdays alkalmából bemutatott gépeit prezentálja, köztük a világújdonságnak számító összehordó-tűző sorát. A többiek a Dataform, Amerer és a Promega Technic cégek papírfeldolgozó berendezéseiket mutatják be.

A nagyformátumú digitális nyomtatás területén Ausztria összes neves forgalmazója részt vesz. A Mimaki, a Mutoh, a Roland DG, az Epson, a HP, a Canon mellett a Durst, amely a Papernet/Paperlinxszel közösen állít ki. Világpremiert jelentett be a Heidelberg a standján az új Linoprint C-sorozat bemutatásával. Saját standon látható a Xeikon és a Nippon. A HP Indigo rendszer a Cromos standján tekinthető meg.
Rudolf Messer, az Xfair promotere különösen örül a számos kereskedő részvételének. Közöttük a legnagyobb standokkal a Kalle Repromedia, a Papernet/Paperlinx, az Aristio Graphics és a Werner Graphics System rendelkezik, de kisebb cégek is jelen lesznek, mint például az RGF Rabl, a Sprintis, a Promega Technik, a Merlin, a Japico, az Obility, a Rogler, a Tecnavia, a BMT, valamint a Bauer+Bauer.

 

Új üzleti területek
A szakma nagy érdeklődéssel figyeli az új területeket. Az Xfairen a rendelkezésre álló, aktuálisan kapható 3D-rendszerekkel működés közben ismerkedhetnek meg a látogatók. A Roland DG, a Stratasys, a MakerBot, az Atersee, az EVO-tech zászlóshajóikat mutatják be. A May+Spies Emcor Irish 3D színes nyomtatót állít ki.

 

CEE Wrapp-bajnok
A Wrapp verseny nyertesei 150 ezer eurós nyereményben részesülnek. Ausztria és a környező országok versenyzői három napon keresztül mérik össze tudásukat a CEE Wrapp Masters kitüntetésért. Az első két nap folynak az elődöntők, és 17-én lesz a döntő. A CEE Wrapp Masters szponzorai, többek között minden jelentkezőnek legalább 1000 euró értékű termékcsomagot ajándékoznak. Jelentkezzen weboldalunkon: www.xfair.at

 

Speciális standok
Külön standon találkozhatunk a könyvkötő szövetséggel és mestereivel, a vegyipari, a grafikai és képzőművészeti iskolákkal. Többek mottója „a klasszikustól a modernig”. Szeretettel látjuk a kiállításon! A www.xfair.at honlapon regisztrálás után megkapja ingyenes belépőjét és tájékoztatást a programjainkról.

 

Kiegészítő információk