Kedvezményes fotókönyv- és portfóliókészítés a Book Street 53-mal a LUPE honlap látogatóinak és a LUPE Magazin olvasóinak! 

A 10%-os kedvezményt kuponkóddal vehetik igénybe.

A kedvezménnyel megrendelhető fotókönyv kuponkódja:

 BS53LUPE2013 

 

 http://www.bookstreet53.com


A Book Street 53-at elindító Prime Rate Kft. a régió legmodernebb és legnagyobb íves digitális nyomdája. A cég közel húszéves szakmai tapasztalattal, a háttérben heti több ezer legyártott könyvvel, ultramodern gépparkkal és elkötelezett munkatársakkal dolgozik.

A Book Street 53. egy olyan online platformot hozott létre, ahol megvalósítható az egypéldányos, illetve a kis példányszámú (POD) személyre szabott (Self Publishing) könyvszerkesztés és -nyomtatás, elsődlegesen lakossági (B2C) szolgáltatásként. A weboldalon a felhasználó a portfólió menüpontjai alatt böngészhet a folyamatosan bővülő számú sablonkínálatból, kereshet tematika, stílus, illetve a kívánt könyvtípus (méret, kivitel) szerint.

A kiválasztott sablont lementi a már ingyenesen (szintén a weboldalról) letöltött albumszerkesztő programba, ahol megszemélyesíti, magára szabja a saját fotóival, szöveges leírásaival, videóinak és zenéinek QR-kódjaival. Bizonyos – a későbbiekben szerzőkhöz kötött – tartalmaknál a megszemélyesítés korlátozott lesz, de válogatni, kiegészíteni, borítót testre szabni ezeknél is lehet majd, s kiváló „közös” alkotást lehet létrehozni az adott szerzővel.

A kész könyvet online rendeli meg a felhasználó, beállítva a szállítási és fizetési módokat, s ekkor feltöltődik a szerverre az anyaga. A fájl teljesen automatizált ellenőrző és konvertáló rendszeren jut el a nyomdagépig; az első emberi beavatkozást a gépmester végzi, aki elindítja a gépet. A teljes gyártási folyamat a szükséges technológiai átfutási időkkel együttesen öt munkanap.

Portfóliószinten mind a fotókönyvek méretválasztéka és kivitelezése, mind a speciális tartalmak területén folyamatos a fejlesztés, így az általános fotókönyv kategória mellett már sorra jelennek meg a szakácskönyvek, valamint a fotó- és képzőművészeti könyvek is a jövőben.

Látogasson el a Book Street 53 honlapjára!
http://www.facebook.com/BookStreet53

A 10%-os kedvezménnyel megrendelhető fotókönyv kuponkódja:  BS53LUPE2013  

Kiegészítő információk