A Manroland Magyarország Kft. élén új ügyvezető igazgató

Július 1-től kezdődően a Manroland Sheetfed a magyarországi leányvállalatának ügyvezetői posztjára Baranyai Zoltán urat nevezte ki. Baranyai úr felelős július 1-től az országban a Manroland Sheetfed üzletfejlesztéséért, mivel Kelemen György úr a Manroland Mo. korábbi ügyvezető igazgatója június végével nyugdíjba vonult.

 Baranyai urat nyomdamérnöki és számítástechnikai végzettsége alkalmassá teszi a feladat ellátására, emellett 35 év nyomdaipari gyakorlattal rendelkezik segédanyag, nyomdagép, szerviz, menedzsment, marketing és kereskedelmi területen. Karrierjét 1984-ben kezdte, mint technológiai műszaki vezető, aki magazinnyomtatási munkák minőségbiztosításáért volt felelős. 4 évvel később új kihívásra lelt Európa legnagyobb gyártótól független nyomdagép szervizének marketing és kereskedelmi igazgatójaként. Azóta Baranyai úr a nyomdaipari piac több szegmensében töltött be üzletfejlesztői, vezetői pozíciót.
“Izgatottan várom, hogy megoszthassam tudásomat és tapasztalataimat a manroland Magyarország jól képzett kollégáival és ügyfeleivel” – mondta Baranyai úr. „Ügyvezető igazgatóként építeni kívánok elődöm, Kelemen György úr eredményeire és segíteni fogom ügyfeleinket a piaci sikereikben.
Rafael Penuela úr, Manroland Sheetfed GmbH vezérigazgatója üdvözölte Baranyai urat a cégnél.
"Teljesen elkötelezettek vagyunk a magyar nyomdaipar irányában” – mondta Penuela úr. "Baranyai úr kiterjedt nyomdaipari gyakorlatával és tudásával továbbra is támogatást fogunk nyújtani a régió ügyfeleinek a lehető legnagyobb professzionalizmussal és elkötelezettséggel.”
Penuela úr köszönetet mondott Kelemen Györgynek is jelentős hozzájárulásáért a Manroland Sheetfed magyarországi cégének növekedéséhez. (A Szerk.)

Kiegészítő információk