PRINTEXPO 2013. október 1-3.

A PRINTEXPO - a nyomdaipar és a digitális 

technológia nemzetközi szakkiállítása -

kapcsán a minőségi szakmai programok és a megfelelő szakmai látogatói közönség biztosítását az elmúlt hetekben sikerrel alapozták meg. A kiállítás már több fontos együttműködő partnerrel gazdagodott.


 

Elérhető előnyöket tartogat a kiállításon való szereplés, hiszen számtalan kommunikációs csatorna segíti a sikert, és ez garanciát jelent arra, hogy új, potenciális megrendelőket érjen el:

Az MLBKT – Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság(együttműködő szakmai partner) weboldalán rendszeresen hírt ad a kiállításról, továbbá október 2-án „Beszerzési és logisztikai megoldások börzéje” rendezvényt tart hatékonyság és költségcsökkentés témában.

Az MLE – Magyar Logisztikai Egyesület (együttműködő szakmai partner) rendszeresen kommunikálja a kiállítás presztízsét és fontosságát, valamint a rendezvény ideje alatt minden nap szakmai programot biztosít a Fórum Színpadon.

Az MKKE – Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete és a Magyar Lapkiadók Egyesülete (együttműködő szakmai partnerek) a kiállítói és látogatói kampány során meghívják a tagságukat a kiállításokra – növelve a nyomdaipar felhasználóinak jelenlétét a kiállításon

A PRINTEXPO rendszeres kommunikációja a legismertebb szaklapokban és online felületeken:

LUPE Magazin, Nyomdavilág, Nyomdavilág online, Print&Publishing

A Napi Gazdaság oldalán május közepétől rendszeres, releváns híreket tesz közzé a kiállítás kapcsán, a BUSINESS EXPO mellékletében. 

Komoly kísérő események, amelyek látogatói a PRINTEXPO-t is látogatják: BUDATRANSPACK, BUSINESS EXPO és BUSINESS TRAVEL SHOW

LEGYEN ÖN IS KIÁLLÍTÓ!

KEDVEZMÉNYES ELŐJELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2013. JÚLIUS 31.

 

 További információkat olvashat a kiállításról és a minőségi szakmai programokról, továbbá megtalálja benne a kiállítási részvétel feltételeit is a következő linken: www.printexpo.hu. 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a kiállítás, keresse a HUNGEXPO Zrt. – PRINTEXPO Projekt értékesítési menedzserét: Simon Valériát.

Telefon: 06-1/263-6549

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.     

Kiegészítő információk