Az Utolsó Sörfesztivál a Budai Várban


Az utolsó alkalom, hogy átélheti a Budai Vár és Sörfesztivál adta utánozhatatlan élményt és szórakozást. Aki már volt tudja, aki még talán nem… az most nem hagyhatja ki! A Budai Vár felújítási munkálatai miatt idén még UTOLJÁRA, utolsó pillanatban sikerült összehozni a rendezőknek az ország legnagyobb és legrangosabb sörfesztiválját.

http://www.sorfesztival.hu/#

6 éve folyamatosan nőtt, szépült, gazdagodott a sör és streetfood kínálat. A látogatók ötletei, véleményei alapján alakult a fesztivált, de egyszer minden jó véget ér, de a rendezők remélik össze fognak még hozni a jövőben több hasonló világszinten elismert fesztivált. Büszkék rá, hogy egy ilyen lenyűgöző, a világon egyedülálló helyszín adhatott otthont a Sörfesztiválnak. Az elmúlt 6 év alatt elszaporodtak az ingyenes sörös kezdeményezések, de a számos látogató kitartott a Fesztivál mellett, így tudtak egyre jobbak és nagyobbak lenni.

Június 2 és 5 között UTOLJÁRA töltjük meg a legfinomabb jéghideg sörkülönlegességekkel a Budai Várat!

http://www.sorfesztival.hu/#

...Lesz egy hely, ahová ha megérkezik a szomjas utazó nincs más dolga, mint fülön ragadni EGYEDI SÖRFESZTIVÁL KORSÓJÁT, belevetni magát a nyüzsgő forgatagba vagy éppen megpihenni a BUDAI VÁR gyönyörű panorámájában gyönyörködve

...Lesz egy hely, ahol a hamisítatlan, hajnalig tartó UTCABÁL mellett a kihagyhatatlan KONCERTEK izgalmas STREET FOOD és FOOD TRUCK-os felfedezni-valókkal párosulnak - hogy legyen miből szemezgetni sörkorcsolya gyanánt.

...Igen, idén utoljára kerül megrendezésre az ország kedvenc nyárindító Sörünnepe:

Utolsó Sörfesztivál a Budai Várban! Semmiképp ne maradjon le!

A 4 napos nyárindító sörünnep 2016-ban is:
- 200 féle SÖRKÜLÖNLEGESSÉGGEL
- a legjobb HAZAI, IMPORT és KÉZMŰVES SÖRÖKKEL
- KONCERTEKkel
- egyedi fesztivál KORSÓval
- STREET FOOD ételekkel
- elöszőr FOOD TRUCK SHOW-val
- izgalmas sörös játékokkal és programokkal
- CIDER LIGETTEL

várja a látogatókat JÚNIUS 2-ától 4 napon keresztül a Budai Vár teraszain.

 

NYITVA TARTÁS:

Csütörtök: 15:00-03:00
Péntek: 15:00-03:00
Szombat: 12:00-03:00
Vasárnap: 12:00-00:00

 

 


Kiegészítő információk