5. Océ Digitális Könyvnyomtatási Pályázat

Az Océ-Hungária Kft. az 5. digitális könyvnyomtatási pályázatát hirdeti a Budapest Papír Kft. és a Prime Rate Kft. együttműködésével. 

A pályázat kiírásával a cél, hogy a magyar könyvpiacra jellemző egyre kisebb példányszámú címek is lehetőséget kapjanak a piacra kerülésre - gazdaságosan.
A pályázat keretei között az Océ, a pályázat kiírója biztosítja  digitális könyvnyomtató berendezésén, az Océ VarioPrint Ultra termékcsaládon, a díjmentes nyomtatást, a Budapest Papír Kft. adja díjmentesen a borítóhoz és belívekhez szükséges papírkínálatát, a Prime Rate Kft. végzi a könyvek teljes körű elkészítését, a nyomdai munkákat és a kötészetet.


 

A pályázaton 12 könyv vehet részt a kiíró előzetes elbírálása alapján. A könyvek egyúttal indulnak a pályázat keretein belül megtartott „Legszebb Könyv“ versenyén is, amelynek értékelése, eredményhirdetése 2013. májusában várható. Díját a Canon Hungária Kft. ajánlotta fel.

A pályázati kiírás innen tölthető le.

A pályázat kiírója
Océ-Hungária Kft.
Ügyvezető igazgató: Németh György

Pályázati referens: Tóth Tímea
Telefon:  (1) 236-1068
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiegészítő információk